Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bedra mig så mycket du orkar


du är naken när du ser på mig
naken och slak och jag blundar;
det känns som om du är i mig
fastän du står ljusår bort
det känns som om du våldtar mig
från andra sidan,
från insidan,
skriker mellan mina ben

jag ser bönerna i dina ögon,
men du ångrar ingenting

ser hur du rörde henne
så som du rörde vid mig,
hennes hals lika spänd och vild
och dina händer lika trygga, mjuka

förlåt, säger du inte
och tar ett steg för nära

jag älskar dig, säger du istället
och jag slår med öppen hand




Fri vers av inutimonster
Läst 1115 gånger och applåderad av 54 personer
Publicerad 2009-04-27 19:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Helt fantastisk. Jag ryser. Mäktigt.
2011-04-25

  Miss Mod
Vilken text, rena njutningen.
2009-05-04

  Louise Buenafe Mistén @ CaseClosed
Herregud vad bra! Det finns en tydlig berättarröst och ett bra flow.

Denna blir mitt första bokmärke!
2009-05-02

  CRAIDLARN
Oj, en liten pärla har jag hittat bland poeters alla djungler. DU är fantastisk.... tack
2009-04-30

  Bevingad
Klockren! Brutal! känslig! mjuk! hård! Så bra som bara du kan vara! Du överträffar sig själv hela tiden :) När kommer diktsamlingen?
2009-04-29

    © Birgitta Wäppling VIP
En dikt som får läsaren att stanna till. Orden flyter fram i ett fin flöde.
2009-04-28

  Aisha VIP
..stark och smärtsamt..
kraftfulla fyra sista rader!!!
såå bra!!
2009-04-28

  notsomad
glöd i detta. Gillar sista strofen skarpt.
2009-04-28

  Carola Zettergren
Mer än suveränt..sjuhundramiljoner applåder!!!!
2009-04-28

  Lia-Lej
Ja din öppna hand, ditt öppna skriveri, slår genom denna text som ju faktiskt gör ont när man läser!! Du är helt enormt bra på att få till bokstäverna precis som de ska vara.
2009-04-28

  kärleks ängel
beskrivande och målande bra text!!!
2009-04-28

    99knivesinside
Bästa slutet ever. Min.
2009-04-28

  korpfjäder
alltså, det här exakta språket i dina målningar av lust och längtan är mer än vad man står ut med.
Smärtsamt brister verkligheten... du är suverän med din ordkonst.
2009-04-28

  guld
du skriver så sjukt bra! man får scenen i huvudet, små flashande bilder.
2009-04-28

  blaite
Mmmmh bra..blaite
2009-04-27

    ej medlem längre
Potential, potential, jag beundrar ditt sätt att skriva, mycket vackert och innerligt, i all vemod
2009-04-27
  > Nästa text
< Föregående

inutimonster
inutimonster