Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i slit your throat, enjoy the silence


visst gör det ont när stämband brister


jag skriver det här
för att du tog allt jag har,
du höll min hand
och gjorde mig svag

det var kvällar som den här
vi försvann utan ljud,
jag undrar vem hon är
hon du ljuger med nu

så gratulerar älskling
jag höjer mitt glas,
inga ord du bedrog mig med
kommer någonsin tillbaks

en stum kan inte röra
i bokstav eller ord,
läppar förevigt stumma
för varje gnista liv du tog




Fri vers av inutimonster
Läst 676 gånger och applåderad av 36 personer
Publicerad 2009-07-31 22:48



Bookmark and Share


  dead_prez
fast jag hann läsa det först, men nu när jag skulle svara så minns jag inte allt jag skulle svara på. socialpsykiatri. vad innebär det?
2009-09-28

  dead_prez
lika bra som sist. jag råkade ta bort ditt förra mail, inkorgen var full och tog bort fel. sorry
2009-09-28

  notsomad
i like parafrasen av Boye..och din text så klart.
2009-08-30

  Staffan Welroos VIP
riktigt bra! okrystade rim och viktiga problem att belysa... *applåder*
2009-08-19

  Miss Mod
Härligt språk.
2009-08-16

  greajt
än en gång , du är dretabra
2009-08-12

  Carola Zettergren
Asch..VANSINNIGT SNYGGT skulle det stå, ju!
2009-08-10

  Carola Zettergren
Vansinnigt snyggt du!!!! Applåder!
2009-08-10

  stella
Underbart vackert beskriver du denna smärta.
2009-08-10

  Hans Christian
Sista versen binder ihop dessa deliciösa ord till en vacker om en sorgsen poesi.
2009-08-01

  korpfjäder
dig har jag väntat på
och sörjer med dig även fast jag gläds åt din poesi
kram!
2009-08-01

  Lena Krantz VIP
Visst gör det ont....

även i tystnaden

Du är mycket mycket bra!
2009-07-31

  elinmaria
väldigt vackert skrivet,
du lyckas alltid. (:
2009-07-31

  Erik L
Gillar det här starkt! Bra form och starkt uttryck.
Som nån som gillar rim i dikter blir jag också lite svag för halvrim du smyger in lite så där diskret. Bra gjort!
2009-07-31

  dead_prez
ja, du är alltid lika intressant att läsa.
2009-07-31

  blaite
Säkert nån som e sämre än du eller hur haha..bra text..
2009-07-31

  Bagan
underbart, liksom allt annat som kommer från dig.
2009-07-31
  > Nästa text
< Föregående

inutimonster
inutimonster