Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nermontering



nu är den gyllene medicinasken
med handmålade damer på locket
nerpackad
parfymen du älskade
vart tog den vägen?
och fotoalbumen som noga daterats
med sköra siffror
forslas mellan släktingar
solblekta älsklingsminnen i papp
plockas ur
sitt sammanhang

ert liv
ert soliga, varma, trygga

så:
begravning
döden

svårt att greppa

döden

men din näsduk
i din blommiga necessär

greppar

mig










Fri vers av Alfie M
Läst 248 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-09 19:25



Bookmark and Share


  Ronny Berk
den texten beskriver stor sorg och saknad , även ett minne av tacksamhet...
2009-01-13

    Madeleine Ågren (Maduska)
Skickligt fångat och beskrivet. Hugger till!
2009-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Alfie M
Alfie M