Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför


varför ska folk hålla på att tjafsa
varför inte bara hålla tyst

varför ska så många såras
utav någons onda ord

lugnet är och ska väl så förbli
värdefullt för medmänniskan




Övriga genrer av Gunilla Karlsson
Läst 367 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-10 17:28



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ibland är det fel att hålla tand för tunga.
2009-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson