Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

under min trädgård

Här i min kollonilott
odlar jag dig
skördar din röda mun
och dina blå irisar
drar in din doft

under den prunkande rabatten
har jag grävt ner dig




Fri vers av pe
Läst 329 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-11 09:37



Bookmark and Share


  Rockalex
ha ha ha ha ha
2009-08-11

  Per Rydberg
Utan tillstymmelse till analys: Jag gillar denna!
2009-01-11
  > Nästa text
< Föregående

pe