Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur mycket jag än vill kan vi aldrig fly från mig själv...


Vem är du...

Jag känner inte dig.
Har vi träffats innan?
Vet du något om mig
som jag inte vet?

Känner du mig ?
Vet du mitt namn?

Inget svar av dig jag får
bara stilla tystnad.
Jag ser ditt mörka hjärta slå
i samma takt som mitt.

Jag gör en min.
Samma min gör du.
Vi ler mot varandra.
Du är min själs förtvivlan.

Någon jag aldrig
kan fly i från
I varje blank yta ser jag dig
I varje vattenpuss finns du

Du visar vad du ser
och ändrar inget.

Du är min spegelbild...




Övriga genrer av Svalan
Läst 475 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-11 13:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Svalan
Svalan