Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livshyllning VI

hon ger bort sina färger
till en bild av något hon inte ser

en blind melodi i skära öron

och hennes tre tysta toner är nyanser
de är färdigblandade

men det hon målar är inget, inget alls
förrän det fläckat av sig i dina ögon




Fri vers av Benjamin Jakobsson
Läst 314 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-12 13:42



Bookmark and Share


  Maria Natasja
Spännande och bra...fint skrivet!
2009-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Benjamin Jakobsson
Benjamin Jakobsson