Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Helga Krook har tydligen kommit med en ny diktsamling om parker och träd. Här är min kommentar till ämnet


Parken

Helt nära min butik
ligger en park
och väntar på frisören
barnen blänker i gungorna

fåglar och herrar
vakar i grenarna
för hennes morrande hår
stryker stammarna




Fri vers av Fredrik Stillesjö
Läst 210 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-01-12 11:31



Bookmark and Share


  Maria T
fåglar och herrar.
Jag ser domherrar
2009-01-12

  Kristina Wallbing
Helt underbara metaforer! Känns som friska fläktar. Bäst gillar jag "barnen blänker i gungorna" ja, visst. Barn gör det.
2009-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö