Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lögner är för dom


du är älskvärd, sa du ofta
och jag hatade dig för det

det var ditt sätt att säga
att du verkligen ville älska mig
men att du helt enkelt inte kunde

lögner är för dom, sa du ibland
och även om det var därför som jag
tyckte om dig från första början så var
det just dom orden som fick mig att slå

förlåt, sa vi aldrig
för den som talar sanning
får aldrig åtalas för svek




jag antar att vi alla har våra sätt







Fri vers av inutimonster
Läst 586 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2009-05-07 21:33



Bookmark and Share


  eelinpersson
i den här texten,
får du ut så mycket känslor
som är så svåra att beskriva
och gör att det verkar så enkelt.
för dig.
2009-11-25

  walborg
Tycker om Ditt sätt att reflektera!
2009-07-04

  aol
du skriver akt ärligt bravo
2009-06-14

  fucking poetic
bravo!
2009-06-06

  Lia-Lej
Jag tänker precis likadant om detta ordet älskvärd. Värd att älskas men ändå inte riktigt fullt ut. Ynk!!
2009-05-24

  Staffan Welroos VIP
Mästerligt författat! Bokmärker direkt! Sktbra!
2009-05-14

  dead_prez
Det är lite svårt att föreställa sig ett monster inuti dig. Lite lättare att föreställa sig en brutalt uppriktig men modest gryning.
2009-05-08

  mayhem and order
gött dessa ord!
2009-05-08

  blaite
Får aldrig åtalas för svek..mmmh så kalas..Rickard blaite
2009-05-07

  HerrGlad
du är så bra!
2009-05-07

    deadquill
man fastnar på första raderna och du bara fortsätter att briljera^^
2009-05-07
  > Nästa text
< Föregående

inutimonster
inutimonster