Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mitt sanna jag


Det glömda fostret


Det är på en mörk plats
som det ligger begravt
under 100 kilo skuld och skam

Ett glömt hjärta har börjat picka
som en klocka, tick, tack, tick, tack
vibrerar den i min kropp

Det är som en förskjuten tvilling
glömd under åren
men inte borta

långt ifrån borta
Fostret har klängt sig fast
och vägrat låta mig glömma

finns det lobotomi?
Jag vill att någon med slang
suger ut just det minnet ur min hjärna

Jag vill göra en själslig abort
av ett foster som är mitt sanna jag
för det är högst oönskat




Fri vers av Bevingad
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-14 00:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bevingad
Bevingad