Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anar en vår i luften

...... 

Värmande solstrålar lyfter själen

himmelen andas högt bland molnen

omges av havsdofter som förstärker

där vägars vandring lämnar vinterkylan

och sänder glimtar ur vårens karaktär




Fri vers av Lindizz
Läst 247 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-01-14 12:44



Bookmark and Share


    Cajsa
Vacker dikt att läsa
2009-01-18

  Bibbi VIP
En underbart beskriven vårlängtan.
2009-01-18

  Lejonhjärtas poesi
Tjusigt och själv hörde jag fåglars kvittrande vårlängtan idag!
2009-01-14

  friheten
Vacker
2009-01-14

  Lena K Nilsson VIP
Låter härligt med vår i luften... Fint skrivet om detta!
2009-01-14

    Maria Malm
Visst finns vår i luften..
2009-01-14

    tramp
Ojj ! Vilken fin dikt ..om v¨åren som vi alla väntar på !! Skicka gärna över lite vårluft !
Men dina rader räckte långt även de, tack !
2009-01-14

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ett kliv åt rätt håll
fint skrivet av Dig, som
på den bästa årstiden
har full koll, den, som
för vårt hopp spelar
en sån stor roll!!!!!
********************
2009-01-14

    sunnanvind
Vackert som gör känsla av vår stor!
2009-01-14

  Larz Gustafsson VIP
En mycket fin känsla skildrad på ett storslaget sätt av dig.
2009-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz