Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Såg Bruno K Öijer på TV igår, och blev fullständigt fascinerad. Här är en tribut, influerad av hans dikt "Ishjärta"


Tribut

Vad säger husen
de som reser
med människan?
glasrutor går
runt och runt fasader
vajar, som ett snår

molnen faller ned
och rakar skummet
av huskroppens kinder
du ser inte munnarna
men de skriker tomhet
där bilarna sår




Fri vers av Fredrik Stillesjö
Läst 322 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-01-15 10:11



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Hej jag såg han läsa på tv men jag tycker han ser läskig ut och hans mimik och kroppsspråk tilltalar mig inte alls.

Smaken är olika
mvh ak
2009-01-16

  Kristina Wallbing
Fin tribut till en fantastisk Poet!
2009-01-16

  Carola Zettergren
Urtjusigt!!!!
2009-01-16

  Eva Langrath VIP
Jag såg okså Bruno igår. Tack för din tribut till denna man.

Eva
2009-01-15

  Söder
Såg också Bruno igår. Helbra föreställning! Din tribut är lysande.
2009-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö