Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
släpper hästarna fria älskling, det var bara en tidsfråga


pulver:inatt






jag matar sprickor i mitt golv

jag,

jobbar mina händer
över mjuka ytor


himlen är utspädd med blod



det är

bara jag här


och ett fält av frihet, jag
drömmer så konstigt
numera:

jag kräks frön igen,
jag vacklar
genom öppna dörrar
in till rum
där ingen väntar



det är

bara jag här


och ett fält av illusioner, där
springer hästarna
tills de dör












Fri vers av Robert W
Läst 1096 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2009-09-04 20:04



Bookmark and Share


  Jazz-75
Personligt och underbart bra!
2009-09-25

  Marlene Anna Linnéa
jag kommer på mig själv med att läsa den här om och om igen.. tyvärr vet jag inte varför..
2009-09-07

  inutimonster
himlen är utspädd med blod...

du är fantastisk, herr robert w.
jag menar det. helt fantastisk.
2009-09-06

  Ms Lovecraft
Du kan det här med ångest. Bra som fan, förbannat bra.
2009-09-05

    Herr Ångest
Mycket bra skrivet.. med målande språkbruk o intressanta vinklingar
2009-09-05

  Sländan
du är alltid min idol, robert! ;)
2009-09-04

  Gawain
Otroligt skarpt, mycket snyggt,,
2009-09-04

  dead_prez
fantastiskt bra
2009-09-04

    resilient
underbart vackert slut!
2009-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Robert W
Robert W