Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förtydligar: Denna är ironi!


Respekt



min vän berättade
irriterat
att hon suttit en och en halv timme extra
på en lokalbuss
för att någon hoppat framför
uppsalapendeln

precis när hon skulle åka hem
på fredagkvällen

hur kul är det
att komma hem
halv sju från jobbet
en fredagkväll?


självmördare

borde visa

lite mer

respekt










Fri vers av Alfie M
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-17 17:33



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
Ja, jag har också hört något liknande. Jag blev isande kall, och undrade hur cyniska människor kan vara.
2009-01-18

  ockerconny
Detta är en syrlig karamell till din vän va?

Isf bra...

Annars ej
2009-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Alfie M
Alfie M