Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När jag slogs av insikten hur påverkbara (och därmed utsatta) barn är blev jag tårögd.


Ta hand om vekster




hon stod och vattnade
klassrumsblommorna

jag sa
du är verkligen duktig
på det här med blommor

hon lyste upp

på eftermiddagen
arbetade klassen med självkänsla
jag bad barnen
skriva ner tre saker
som de är duktiga på

jag minns inte vad de andra två var
men högst upp hade hon skrivit:

ta hand om vekster




Övriga genrer av Alfie M
Läst 268 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-01-18 20:40



Bookmark and Share


  Miss Mod
Ja, det är ju så...lite tragiskt på nåt vis.
2009-01-20

  John William
Den insikten slås jag ofta av.
Och blir alltid gråtmild och känner skuld
om jag inte föregår med ett utomordentligt
gott exempel i deras närhet.
2009-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Alfie M
Alfie M