Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att andas är en gåva, det som många ser som självklart.




Andas morgonstund

Andas morgonstund

lugn och harmoni

Himmelen skänker ljus

solen lyfter sakta upp

Doft av tulpaner

dess färger sprakar liv

 

Längtan om våren

brinner i hjärtat

njuter av att andas

morgonstund

 

 




Fri vers av Lindizz
Läst 242 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-01-21 09:18



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Helt enkelt underbar morgonstund i denna vackra poesi.
2009-01-25

  Lasseman VIP
Åh! vad du skriver detta så bra min vän! jag tar ett par djupa andetag och bara njuter din text.. applåder
2009-01-22

    tramp
Detta är lika vackert som det är klokt skrivet.
Att kunna njuta liv andning är inte alla förunnat.
Mycket ödmjukhet i din fina text
applåd
2009-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz