Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur man än fyller på läcker man som ett såll. Ska nog återfödas som spagetthi eller kanske penne...men då får du vara min sås.


Ska vi byta recept??

Hålig i mitten och ekar som fan gör jag.
Jag hör hur det låter när jag rör mig ,
lögnen som man lever med är en jävlig inneboende.

Skaver och river för att göra sig hörd,
jag vet ändå var du har ditt rum.

Du tar ingen plats,
ändå uppfyller du mig.

Om jag skulle blanda mina sanningar med samvetet och mixa en och annan lögn för att strö på toppen.

Skulle den drinken fylla upp mig?
kanske göra mig omdömeslös för ett tag.

Vackla ut på torget med lånat skratt som skulle vara retunerat sedan länge.

Priset för övertrasseringen är skyhög,
men vad gör det när ingen väntar på att få låna mig.

Jag sökte receptet på lycka,

längtan,

helheten.

Snart föds en kock som kan slänga ihop mina önskningar.







Fri vers av Anna Liljestrand
Läst 635 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-08-13 21:01



Bookmark and Share


  Elwania
läser och tänker
att så gör jag;
jag ser till det halvtomma
inte till det halv fyllda
2011-08-01

  Lady Alassa
Värd att läsa,
Bra tema: Liv & lögn.
2010-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Anna Liljestrand
Anna Liljestrand