Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

Ska du bli mitt nya sår

Eller den som med varma händer läker dom jag fått förut

Du

Nyfikenhet

Inspiration

Jag vill ge dig av mitt lugn

Såsom du ger mig av din gnista

Det är min djupa önskan

Att vi kan vrida all verklighet rätt




Fri vers av Dalia
Läst 281 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-22 02:50



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en trevlig texthyllning i Du-form som andas förhoppningar
2009-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Dalia

Mina favoriter
Resonans