Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är galen, Dr Lindgren!



"Nu är hon riktigt sjuk"
skrev läkaren på mitt senaste intyg och tittade äcklat
på min söndertuggade tunga.

-Den ser ut som en kalvsylta skorrade syster Eva
och drämde mig med en rondskål i huvudet.

Lunch någon?







Fri vers av Maria Natasja
Läst 374 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-01-23 20:32



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
ja jag håller med Lili, snyggt!
2009-01-26

    Patrique
Denna surrealistiska svidande följetong är en bitterljuv läsning...vid varje slutord önskar man sig plågad likt en
metmask ännu mer...
Intuitionen säger mig att din eviga antagonist syster Eva lika väl skulle kunna vara en spegling av Dig själv i den dubbelhet vi människor lever i....
2009-01-26

  RogerIvan
Hehe, den där Eva ser ju möjligheter överallt.
Kanske skrapar hon av lite till kvällsmaten?
2009-01-25

  LassO
låt maten va tyst i mun....
2009-01-24

  Carola Zettergren
SANSLÖST UNDERBART BRA!!!!
2009-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja