Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag läste det här nånstans för länge sen.


Månen är inte det enda vi har på vår himmel

Var inte rädd för att sikta mot månen

om du missar
hamnar du ändå bland stjärnorna




Övriga genrer av twothousandmiles
Läst 282 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-24 17:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

twothousandmiles
twothousandmiles