Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamhet för två

Finns inget att säga längre
tiden mellan våra andetag
är olösta gåtor som ej vet

När din blick känns varm
är min rädsla att förlora
allt i ordlösa ting

Tiden gapar i otakt
bortom våra vägars val
om en framtidstro

Har förlorat drömmar
de som vi har byggt
åter igen och igen

Delat tvåsamhet i ensamhet
långt bortom våra själars tro
i ett olöst vakum går vi här

För kärlekens skull




Fri vers av Lindizz
Läst 320 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-01-25 12:27



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
"Delat tvåsamhet i ensamhet
långt bortom våra själars tro
i ett olöst vakum går vi här

För kärlekens skull"
Underbart skrivet!
2009-01-31

  friheten
VAcker och stark skriven!
2009-01-26

    Maria Malm
Smärtsamma rader.
2009-01-26

    tramp
tungsint men vackert
fint formulerat
2009-01-25

  anajsn
gud vad fint skrivet, jag känner igen mig själv i detta..
2009-01-25

  Tera
Denna var skör...fina små meningar,speciellt denna.



"När din blick känns varm
är min rädsla att förlora
allt i ordlösa ting"
2009-01-25

  karenina VIP
mjuk fin men med med en smärta som känns. dina ord förmedlar saknad
2009-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz