Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möten

själ och tid

brinnande låga

slocknar ut

 

bäddar in

värme och kärlek

blott öden gick

 




Fri vers av Lindizz
Läst 229 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-01-25 19:45



Bookmark and Share


  friheten
Vacker skriven
2009-01-26

  karenina VIP
här gör det ont... men i det som smärtar är ändå det varma vackra att minna så som du skriver
2009-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz