Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

klart jag gjorde


älskade med dig

som om det var

sista gången


inte uttalat

men kändes


så visst

älskade med dig

sa farväl

i mina smekningar

kyssar


sa farväl

i mina ljud

till dig min vän




Fri vers av Helene Månsson
Läst 236 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-26 13:24



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
En stilla vemodsvacker kärleksdikt..tycker mycket mycket om den
2009-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma