Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under Vingarna

Där silvertårar fallit

i spruckna själars tro

en viskning om svek

i hjärtats bo

 

Med en ton av vacker sång

flyger fågeln fram

till själars hjärtebo

för kärlekens skull

den finner tro




Fri vers av Lindizz
Läst 235 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-01-26 16:23



Bookmark and Share


  Roula O
Ljuvliga rader..man svävar..
2009-02-13

  Mr Lindemann VIP
En text som andas mildhet och ger den som läser raderna en upplevelse att bära med sig ett tag och även dela med sig av
2009-01-26

  friheten
Underbara rader!
2009-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz