Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Strosade på ströget såg mig själv för 20 år sedan i tidstypiska kläder.. bara köttet var annorlunda.


Spring min docka innan du blir ,,,, likgiltig.

Så somnar tidsaxeln lycklig i sin stela form som stöpts av 1985.
Ett mounment av hur vindarna smekte förbi i stressad yuppi style.

Visioner sagda med viss ironi frös i sömnig formation,
förvånad över hur lite money can buy.

Stångad av klockans eviga rörelse som gör höga högre,
skyndar allt vi inte ser framåt,
tidens förruttnelse som ständigt äter nytt kött rapar och fortsätter.

1988,

2005,

Nu.




Fri vers av Anna Liljestrand
Läst 561 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-01-28 07:26



Bookmark and Share


  Lady Alassa
Tid är svårt att förstå
2010-01-12

    baruk
"Tidens förruttnelse som ständigt äter nytt kött rapar och fortsätter. Bravo!
2009-12-18

  kath
Du har en svit av dikter just nu som är som en story ihop .. snyggt .. och levande ...
2009-01-28

  Larz Gustafsson VIP
Tung...?
2009-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Anna Liljestrand
Anna Liljestrand