Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är orättvist.

Varför är dom andras misstag så mycket lättare att förstå

än vad mina är?




Övriga genrer av twothousandmiles
Läst 326 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-28 15:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

twothousandmiles
twothousandmiles