Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stora som oceaner rev du upp hål

Som jag alltid har litat på dig
att du ska hålla i mitt hjärta med lite varsamhet
och viska roliga historier så det kittlar

Inte trode jag att du skulle ta det och riva revor
stora som oceaner
som om det vore ett par gamla strumpbyxor
redo för soptunnan


Jag trodde aldrig heller jag skulle få höra
att min sanning är din lögn
och mitt sårade hjärta
är något du anser vara löjligt

Och att jag borde växa upp

Växa upp, bli kall och sluta lyssna,
är det verkligen så jag ska bli?

Ursäka mig
men nu tar jag mitt oceanhjärta och går
och hittar nya båtar att lägga i mina sjöar
fylla mina kratrar med turistattraktioner
och låta dom som faktiskt älskar mig
lämna sina handavtryck på mitt hjärta






Övriga genrer av twothousandmiles
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-30 00:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

twothousandmiles
twothousandmiles