Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid havet


Jag blickar havets storhet
långt över horisonten

Låter tid spegla min ögon
förlorar mig i nuets vind
 
Havsdofter omfamnar
inhalerar varje sekund

Vidrör i djupaste hjärta
där stannar jag upp

Hör havets vågor omfamnar
medan fåglarna flyger ovan

 




Fri vers av Lindizz
Läst 250 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-01-30 15:18



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Exakt så det är
det till och med
känns som om
jag vore där
när jag läser
det här! Grattis
till placeringen!
2009-02-01

  Eva Langrath VIP
Ett stycke "nu" fångat i ord. Vackert.

Eva
2009-02-01

  Bibbi VIP
Som barnbarn till yrkesfiskare och uppvuxen vid hav kan jag mycket väl sätta mig in i detta.
Bokmärke.
2009-02-01

    tramp
Väldigt vackert om det eviga havet,
Helt plötsligt fick jag badlust !
2009-01-30

    tramp
Väldigt vackert om det eviga havet,
Helt plötsligt fick jag badlust !
2009-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz