Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gud vet att jag gråter...

Om jag skulle gå efter min ekvation....
Om jag skulle ta mig vidare....
Om jag skulle få mitt liv på nytt....

Hur fan kunde jag gråta....Hur i helvete kunde jag gråta...




Övriga genrer av spellbound
Läst 376 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-01-31 02:58



Bookmark and Share


  hl
men gråta är ju en bra sak också..
men det var fint skrivet
:)
2009-07-19
  > Nästa text
< Föregående

spellbound
spellbound

Mina favoriter
Vi var andetag ,