Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Under en vårpromenad i fjol.


I ögonvrån

Glimten i ögonvrån
får mig att stanna upp.

Osynlig för människor med tvivlets
och uppgivenhetens
tårar fyllda till brädden i ögonen.

Glimrandet syns bara när solens
varma strålar når igenom
trädens alla grenar
för att möta
vårregnet som samlats
i fjolårets löv.

Våren spirar mot en ny tid
där solstrålarna lyser upp
de allra mörkaste skrymslen
av bottenlöst tvivel.

Låt vindilarna torka
dina tårar på kinden.

För glimten i ögonvrån
finns där bara för dig.




Fri vers av Ellen Vivelavita VIP
Läst 476 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-31 23:54



Bookmark and Share


  Angélica Kloberg VIP
Så trösterik och hoppfull!
2022-06-24

  lodjuret/seglare VIP
fin bild som illustration till en finstämd text, gillas
2009-03-24

  Hans Christian
så vackert att man dånar av......superbt min vän.
2009-03-17

  Ordluffare
Fantastisk titel! Verkligen.
2009-02-28
  > Nästa text
< Föregående

  Ellen Vivelavita
Ellen Vivelavita VIP