Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varmt Tack

Mitt hjärta fylls av värmen

de ord som skrivs mellan oss

stunder som målar minnen

stunder som nu när jag ler

värmer ni varje sekunddel

När jag skriver min poesi

är de era kommentarer som värmer

ger mig mod att fortsätta

ger mig kraft att skriva

Mitt ljus brinner för er

mina finaste vänner

min kärlek till er

tack för era ord

eran kärlek

Tack...




Fri vers av Lindizz
Läst 324 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-02-02 12:30



Bookmark and Share


  friheten
vacker skriven
2009-02-02

    sunnanvind
Vackert varmt ...!
2009-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz