Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- återupplivad efter en långsam, smärtsam död



endel faller när vissa njuter
och vissa njuter när endel faller

och det var precis så du gjorde
du njöt när jag föll
du skrattade när jag grät
du sprang när jag gick i blindo


du levde vid min sida
fast ändå inte








du krossade min själ
och åt av resterna


och älskade mig när det passade dig









Fri vers av höstlövet
Läst 1015 gånger och applåderad av 45 personer
Publicerad 2009-02-02 17:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Obehagligt bra, smärtsam i sin utsatthet
2014-07-12

  Miss Mod
Mycket gripande och starkt förmedlad.
2009-10-25

  Diffusiaria
Mycket bra!
2009-10-12

  Eva Langrath VIP
Smärtsam själivnsikt, utrrycker dina ord.

Eva
2009-02-08

  Måna N. Berger
Den som bara älskar när det passar är nog inte mogen för kärlek. Men det var ju det du insåg.
2009-02-08

  Angeldust
Så bra ..och älskade mig när det passade dig!! pefekt som jag brukar skriva ibland..kram Sunny..du duktig på att förmedla dig.
2009-02-07

  KristinaE
.. smärta och kärlek hör samman så nära - båda är så nära och du beskriver detta livsnära med stor känsla!
2009-02-05

  Svartochvitt
jag älskar det här. så otroligt smärtsamt och ärligt.
2009-02-02

  Teresia Ridell
Aj, känns tyvärr igen. Har levt så länge. Men det kan vara så annorlunda, vet jag nu. Äkta kärlek=att vilja någon annans bästa. Enkelt men långtifrån alltid så.
Mer än väl förmedlat !!
2009-02-02

  Suzy med punkterna
Berör!
2009-02-02

  Ronny Berk
en berörande text som väl beskriver den destruktiva tvåsamhetens gissel...den mjuka kramen och det hårda slaget
2009-02-02

  evelinan
jag står vid din sida när du springer, gråter, faller, njuter - allt!
kram
2009-02-02

    esha
förstår inte riktigt budskapet..
2009-02-02

  Larz Gustafsson VIP
Frågan är (med all respekt): är denna partiella kärlek verkligen reell?
2009-02-02

    Karinpytt
Stark
2009-02-02

  alxji
Det är inte rättvist!
Ta hand om dig
2009-02-02

  thetruthisdead
Du är värd att älskas i alla lägen.
2009-02-02

  sadface2
smärtsam..
2009-02-02
  > Nästa text
< Föregående

höstlövet