Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är dags

det är dags

dags att välja

 

stenen i vägskälet

är nött av ditt sittande

 

res dig

 

blir det fel

vänd om

blir det rätt

fortsätt

 

se så

upp med dig




Fri vers av Sandvargen
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-02 17:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandvargen
Sandvargen