Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturlig frid

den krispiga ytan

fascinerar ögat

vattenkristallernas verk

är fulländade

unika

utmanande för varje konstnärssjäl

 

bergens siluett

mot den glödande himlen

väcker slumrande instinkter

kraft & mod

frid

 

tystnaden mellan vitklädda träd

talar till mitt inre

alla sinnen är vidöppna

redo att lyssna




Fri vers av Sandvargen
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-02 18:06



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Vila och frid stark närvaro upplever jag i dina ord.

Eva
2009-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Sandvargen
Sandvargen