Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till mamma ....


Det är OK

det är OK

att vara rädd

när man känner

att cirkeln håller på att slutas

 

det är OK

att vara ledsen

när man inser

att man inte hinner med allt

 

det är OK

att vara tacksam

för allt man fick

under sin resa här på jorden




Fri vers av Sandvargen
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-02 19:10



Bookmark and Share


  Lotti
rofyllda rader i acceptans över det som är.... tycker om :-)
2009-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Sandvargen
Sandvargen