Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blindhet


även om jag skulle
gråta nigarafallet
skulle tårarna studsa

bort från din
kind

kanske
äter världen
upp

dom som saknar
och bugar för dom
som älskar

rosorna välter och blir färglösa
barnsbenen växer

solen slutar lysa
men jag ser
tro aldrig
att mörkret är
dolt

när jag kikar närmre
blir världen
ytligare än huden
dina blickar
är förvirrade
och tiden
har sprungit ikapp
utan dig

hatet är inlåst

och vintern evig
när du öppnar dörren
som egentligen
borde vara låst

du gråter

men jag ser bara leenden










Övriga genrer av camillala
Läst 412 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-02 21:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
lika duktig som vanligt ser jag (: good job
2009-02-04
  > Nästa text
< Föregående

camillala
camillala