Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lever du dina drömmar?

lever du dina drömmar?

en provocerande fråga

en utmanande fråga

lever jag mina drömmar?




Fri vers av Sandvargen
Läst 199 gånger
Publicerad 2009-02-03 16:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandvargen
Sandvargen