Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppet brev till dig.


Älskade.

Det var i oktober jag spydde nyponsoppa och valium

och åt din burfågel hel.

Det var i november du for.

Nu lever jag ensam hos överklassen

där vi talar fint och har det bra.

Arton steg ifrån Bernadotte.

Kommer du tillbaka?

Jag är så ensam i guldet

så vacker i silvret

och så liten i min säng.

Snälla,

jag köper dig ett liv

om du kommer till min dörr

och lånar mig din tid.


Din förevigt.

Maria.







Fri vers av Maria Natasja
Läst 509 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2009-02-03 17:11



Bookmark and Share


  peter markurth
bra poesi,rått,finstämt,en verklighet..detta står för sig själv.

stark läsning,bra sammansatt text,,gillar det..
2009-02-05

  Carola Zettergren
Den här är ju så ENASTÅENDE!!!!
2009-02-04

  micke marin
Ousch, vilket as till man som skulle låta sig köpas så här..
Riktigt ruggig text det här. Och vilken läskig liten pippifågel som vädjar där i guld och silver.. Bra målat!
2009-02-03

  Nina Ahlzén
å söta! det e så sorgligt å bisarrt å underbart skrivet detta så jag vill bara pussa dig på näsan.
2009-02-03

  Suzy med punkterna
Suveränt skrivet på alla sätt.
2009-02-03

    © Birgitta Wäppling VIP
En text man stannar till vid. Stilen är din och klockren.
Applåd!
2009-02-03

    Patrique
Känner...att man kanske inte vågar kommentera...då denna finstämda vädjan riktas till någon speciell...I alla fall en text som blottar en annan sida av vår mångfacetterade Maria Natasja...
Vackert,känslofullt med fokus på den svaga-starka-stora-lilla
kärlekslängtan...
2009-02-03

  Larz Gustafsson VIP
Där ser man; rikedom är inte allt.
2009-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja