Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till slut...

Så inser jag
till slut
att ingen människa
är en ö

Sträcka ut
handen
och ta emot
viktigast

Lyfta på
luren
och be om
hjälp

Vänner som
finns
fast jag inte
trodde

Så förstår jag
äntligen
att också jag
hör till

All ensam
kamp
löses upp i
tillit




Fri vers av KarinAmanda
Läst 335 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-04 13:22



Bookmark and Share


  Ilona _L
Känner igen mig i tveksamheten att be om hjälp! Så väl du fångar det!
2009-08-24

  Michaela Dutius
Så fantastikt kan insikten komma- just när man behöver den...en väns hand räcks...
Mycket vacker och berörande.
2009-02-09

  Quasimodo
Tillit, ett vackert ord med en stor och betydelsefull mening !!!
2009-02-04

  friheten
Bra skriven!
2009-02-04

  ia VIP
tillit är något helt fantastiskt
en underbar känsla

en hoppfull text
2009-02-04

    eva m h
Tillhörighet och tillit är viktiga och hör samman.
Underbart att du kommit dit!
2009-02-04

  lycksele
tillit
.. ett vackert ord
för oss som längtar
2009-02-04
  > Nästa text
< Föregående

KarinAmanda
KarinAmanda