Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Undrar om det inte är något annat? Ska man hosta i mer än en månad?


Jag har ett virus


Nattens uteblivna sömn
svider i ögonen

Halsen är sårig
efter allt hostande

Smärtan sitter i bröstet
och kroppen orkar inte ta emot mer

Den fysiska smärtan
tär på det psykiska onda

Det känns som om
det blir dubbelt av allt

Det känns som att hjärtat ska brista
men jag vet att det är härdat

Dör man inte av sorg
så dör man väl inte av virus




Övriga genrer av Gunilla Karlsson
Läst 395 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-05 06:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson