Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mountains


Att stå upprätt efteråt är inte alltid en seger.




Övriga genrer av EeB
Läst 329 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-06 00:14



Bookmark and Share


    Ling
Ibland behövs så lite för att uttrycka stora sanningar. Bokmärkt.
2009-02-09

  Feminaz
Kärnfullt...En mening som skulle kunna vara stomme för en hel roman, en massa livserfarenheter.
2009-02-06

    Melona
hehe

nej, det är det inte

det kostar blod svett och tårar
och en del trasighet och en del
fall.

men att våga är att leva.

och att ställa sig
upprätt efteråt,
efter ett tag

är att fortsätta...
2009-02-06
  > Nästa text
< Föregående

EeB