Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Också från träffen...nedskriven i rasande hast, utan eftertanke. "instant poetry"


Asfaltsblomman

Likt asfaltsblommor
flödar ordens abc
bokstäver som studsar
likt svarta gummihjul
på en våt landsväg
mot bakgrunden av en
rostig skrotgård
blommar trotsigt
vårens första tussilago
mjukt möter hårt
i yttersta samförstånd




Fri vers av ~Leonardo~
Läst 273 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-02-07 20:20



Bookmark and Share


  Nils Sondefors
I rasande hast kan ofta bli bra!
Direkt från hjärtat...
Applåd!
2009-02-09

  Ullagulla
riktigt bra instant poetry!!! =)
det är roligt att skriva...att bara låta orden flöda utan att tänka så mycket..
2009-02-09

    sunnanvind
Om att finnas trots allt..eftertanke...
2009-02-07
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~