Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De - och de andra

Det finns de som bara kan dra åt ...

... och så finns det ...

 

De små
        de ringa
        de förtryckta
        de hunsade
        de undanschasade
        med löjliga kläder
        skrynkliga
        krokiga
        försagda
        trötta ögon
        döda ögon
        skrämda ögon
        osäkra händer
        darrande händer;
        de som alltid fick stå därnere

 




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-09 17:13



Bookmark and Share


    papillon
Den satt! Och det märks på vilken sida du står!
2009-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP