Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Granrisbädd på snövitt täcke


Släpper dig inte ännu
Jag följer dig den sista färden
Bäddar ner
Bäddar om
Granrisbädd på snövitt täcke


Bär dig i mitt hjärta

För alltid bär jag dig

Jag älskar Dig

Evinnerligen...




Fri vers av sunnanvind
Läst 435 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2009-02-10 14:47



Bookmark and Share


    JJ VIP
Vackert berörande, omfamnande och värdigt! Är kriterier som stämmer bra på din dikt! Mvh. JJ.
2009-03-06

  Blåbäret
stort och starkt om att följa hela vägen och aldrig släppa det som getts under livet
2009-02-16

  Lasseman VIP
Åh! min duva!.. det finns inte så mycket kvar längre som kan beröra mig! men dina så sköna ärliga texter som berör mig! precis som om du hade satt dig framför mig och gett en kärleks förklaring!.. så verkligt känner jag av dina texter min sköna.. applåder
2009-02-14

  ~Leonardo~
Så kärleksfulla..dessa orden. skön nerbäddade granriset.
Förevigt älskad är stort att bli!!
2009-02-11

  anits VIP
Mycket vackert och berörande
2009-02-10

  Micael Axelsson
Känns så personligt laddad att den i sin vackert skrivna saknad blir svår till finna orden att formulera...

... har den läst, fleren gånger...
2009-02-10

  Carola Zettergren
Mycket mycket vackert!!!
2009-02-10

  glittertindra
jättefint skrivet...
2009-02-10

  -Ulla Tilemo- VIP
Skriver under på varenda stavelse i denna vackra text....
Kärleken är evig. Det är sant.
2009-02-10

  prinscess VIP
så vackert vännen
2009-02-10

  Eaglemountains VIP
Så underbart vackert berörande .....
2009-02-10
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind