Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Splittrad

finns inget att säga

tomma intet gapar

sliter i mitt inre


hur ska jag göra...

finner mig ensam

ja jag är ensam

vad vore jag annars?


hör tick tack

endast ett par andetag

vet inte om de är såhär

livet ter sig

tomt äro livet


endast tårar förgyller




Fri vers av Lindizz
Läst 266 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-10 19:09



Bookmark and Share


  karenina VIP
fylld av starka känslor. fint mejslade funderingar du för fram här
2009-02-11

  Lejonhjärtas poesi
Innerligt känslosamt och starkt berörande!
2009-02-10

  friheten
Slutet är underbar!
2009-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz