Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en gammal med diverse ändringar


Oändlighetens vingslag

 

 

Blåvingad fjäril
mot natthimlen flyger
känner livets krampfyllda tag

nattsländans fascination
över ljusets låga landar
på fönsterbläck ett tag

livet en ständig resa
på väg mot nya val

där dag o natt aldrig möts
står tiden stilla
där träden alltid bär frukt
och eken lovar vila

när skönheten förundrar
och väcker natten
där i ditt djupaste inre,
finner du skatten,

över livets uppkomst
och varande.

 




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 383 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-02-10 21:24



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
mycket mycket vacker bild av kärleken målar du med poesins mjukaste pensel
2009-02-15

  Lasseman VIP
Åh! Maria så gott det gjorde i djupet av min själ att läsa denna! jag blev glad och kände lite glädje fukt bakom mina ögonlock finstämd med lite keltisk musik i bakgrunden .. applåder
2009-02-14

  Fredrik Stillesjö
Hej maria!

Ja, fjärilen är en särdeles varelse som nog leder oss ett litet stycke närmare det vi söker. Fin dikt, gillar! Hälsar vännen Fredrik
2009-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund