Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens tecken



 

mellan oss finns en kod

bara för dig och mig

endast du och jag

ett hemligt tecken

synligt bara för oss

du och jag

 

kärlekens tecken




Fri vers av sunnanvind
Läst 445 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-02-18 13:28



Bookmark and Share


    JJ VIP
Mjukt varmt och nära skrivet, tecknet är dyrbart! Mvh. JJ.
2009-03-06

  Eaglemountains VIP
Otroligt vackert formulerat - i kärleken tecken ....
2009-02-19

  anits VIP
Vackert om kärlekens intimitet
2009-02-18

  Mr Lindemann VIP
Verkligen att det är sådär då


Innerligt
2009-02-18

  anita VIP
Mycket vackert skrivet.
2009-02-18

  friheten
Vacker skriven!
2009-02-18

  ~Leonardo~
Får mig att tänka på osynliga och starka band som förenar.
Varmt & kärleksfullt.
2009-02-18

    Bodil Sandberg
Härligt om kärlekens hemliga ..förtrolighet intimitet..ljuvligt!!
2009-02-18
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind