Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vilken rätt trodde du att du hade


ibland kommer den

känslan

efter dina elaka ord


vilken rätt hade du


jag ser ingen alls


känslan efter

dig är svår

få bort


längre mellan gångerna


klumpen i halsen kommer

mer sällan


jämförelsen med då och nu

kommer alltmer

glädjen i det jag har

med en annan man


fanns inte med dig




Fri vers av Helene Månsson
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-12 08:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma