Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Meditation


Spåren i väven

Skogens spår
och spindelväv
bär en del av ljusen
de som ännu lyser
driver droppars tåg

då faller sömnens ögon
och gästar mossans hår
när jag plockar dem
ser jag bortom ljuset
där stillheten står




Fri vers av Fredrik Stillesjö
Läst 215 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-02-12 13:55



Bookmark and Share


  Lia-Lej
Den här dikten går jag gärna in i och njuter för fulla drag!!
2009-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö