Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid för lek

Du ringde på hos mig
tog min hand och drog med mig ut på äventyr

Reglerna var dina
även om jag trodde att jag var med och bestämde litegrann

Tror du blev rädd när mina idéer blev för många
och jag blev rädd att du skulle springa iväg

Så nu står jag här i hörnet och väntar tills du vill leka igen
om vi hinner innan jag måste gå




Fri vers av Dalia
Läst 291 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-15 12:42



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Dessa måsten förstör ibland...
2009-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Dalia

Mina favoriter
Resonans